برنج ایرانی در واقع یکی از محصولاتی است که طرفداران زیادی دارد و در سفره های ایرانی با عطر و طعم خاصی که پس از پخت به ارمغان می آورد به عنوان یکی از غذاهای اصلی نقشی مهم ایفا می کند. از این رو انتخاب بهترین برنج ایرانی از نوع باکیفیت و خوش پخت آن می تواند تاثیر زیادی در تهیه یک غذای خوب داشته باشد. ویژگی های مهمی از قبیل عطر و طعم برنج، دانه بلند بودن آن و ظاهر مناسب برنج همین طور پخت مطلوب می تواند به عنوان مشخصه های بارز در شناخت کیفیت برنج تلقی شود.
انواع برنج ایرانی که در شمال کشور کشت می شوند دارای ویژگی های متمایز و منحصر بفردی هستند که با شناسایی ویژگی های هر کدام می توان بهترین انتخاب را از میان آنها برگزید و با قیمتی مناسب این محصول را خریداری نمود در واقع خرید برنج نه تنها برای مصارف شخصی بلکه برای رستوران ها نیز اهمیت ویژه ای دارد و مشتریان رستوران هایی با سرو غذاهای سنتی ترجیح می دهند که برنج ایرانی باکیفیت استفاده کنند. بهترین برنج های ایرانی در انواع مختلف در دو دسته برنج محلی و پرمحصول قرار می گیرد و شناخت مشخصات هر کدام می تواند کمک شایانی به خرید مناسب تر این محصول کند.
بهترین برنج عطری ایرانی
برای خرید برنج مناسب بهتر است که به ویژگی های مختلفی از آن توجه شود که این ویژگی ها شامل:
برنج هایی که دانه های خشک و سفت تر دارند بهتر هستند.
برنج کهنه تر به عبارتی برنجی که زمان زیادی از برداشت آن گذشته کیفیت بهتری دارد.
برنج خوب و مرغوب به رنگ بلوری مات و عاج مانند دیده می شود.
برنج باکیفیت نباید بوی کهنگی بدهد و یا کپک زده نباشد.
به هر میزان دانه های برنج یکدست و هم اندازه باشند نشان از مرغوب بودن برنج است.
می توان برنج را امتحان کرد و اگر دانه برنج به سختی با دندان خرد شود و سفت باشد نشان دهنده خوب بودن برنج می باشد.
روش نگهداری برنج به شیوه ای صحیح به دور از نم و رطوبت و هوای خنک همین طور افزودن سیر و کمی نمک سبب ماندگاری بهتر و حفظ کیفیت آن می شود
با استفاده از روش ها کردن و دمیدن بخار دهان به مقداری از برنج که در مشت خود می گیرید می توانید عطر و بوی مناسب آن را امتحان کنید.
برخی از انواع برنج ایرانی که دارای ویژگی های مناسبی به لحاظ عطر و طعم و همین طور خوش پخت بودن دارند، و در واقع بهترین برنج ایرانی محسوب میشوند، شامل:
برنج هاشمی:وطارم
این برنجها دارای دانه های بلند و از انواع برنج های خوش پخت می باشد و با داشتن ساختار مناسب و پخت مطلوب طرفداران زیادی دارد. این برنج کیفیت بالایی دارد و در دسته برنج های گرم قرار می گیرد. برنج هاشمی وطارم در رده برنج ارقام صدری قرار می گیرند و به عنوان بهترین برنج ایرانی در زمره محصولاتی مشابه خود رده بندی می شود
این برچسبی که بر روی بسته ها نصب شده شامل نام تجاری تولید کننده وشماره مجوز ارگانیک واستاندارد ، و پروانه تولید ، به همراه ادرس محل تولید وتوزیع میباشد . شش بنر کوچک که از مزرعه ای است که برنج سالم تولید میشود
اولی دستگاه نشا درحال نشا مکانیزه که کویای کشت مکانیزه است
دومی دستگاه وجین که علف هرز را ازبین میبرد
سومی تله فرمون برای شکار پروانه نر و باعث عقیم شدن تخم میشود
چها رم، تله نوری که باعث جذب شب پره وشکار ان میشود
پنجم مرحله مبارزه بیولوژی و از بین بردن تخم پروانه ساقه خوار بوسیله زنبور تریکوگراما است
همچنین ارم استاندارد که نشان محصول سالم با شماره مجوز است . و دومی ،ارم محصول زیستی ایران که مورد تایید انجمن ارگانیک ایران است
همه عکسها به عنوان مستند از همان مزرعه تولید برنج سالم با ادرس وموقعیت مکانی ذکر شده در وبسایت برنج شاکری است . تا شما مصرف کننده عزیز ، با اطمینان ، از برنج سالم استاندارد. استفاده کنید . وبا حمایت خود از محصولات سالم ، مشوقی باشید . برای گسترش کشاورزی بر محور دانش وتولید محصولی سالم در جهت ارتقای سلامت جاممه
،با ارزوی صحت وسلامت وعمر طولانی همه شما هم وطنان عزیز ایران اسلامی
و
برنج هاشمی است به خاطر عطر وطعمش در صدر برنجهای ایرانی قرار دارد وبه جهت قد وپخت راحت ان اشپزها استقبال بیشتری می کنند
دلیل یگر به خاطر مقاومت ان به افات وتنش ها وبیماریها است .لذا از سموم کمتری مصرف میشود
علی الخصوص اگر کشاورزی بر اساس دانش بنیان و تولید محصول سالم و مطابق با استاندارد و محصول زیستی ایران باشد به عنوان برنج ارگانیک شناخته میشود یعنی برابر استاندارد IS11000 که بدون استفاده از سموم تولید میشود
بر اساس اموزش درطول ۱۳ سال با عنایت خدا موفق به تولید محصول سالم وارگانیک شده ایم