برنج هاشمی سالم واستاندارد سفید وقهوهای تولید۱۴۰۲ اماده توزیع است تخفیف ویژه بهار قران وسال نو تا 29 اسفند
سوالات ونظرات مصرف کنندگان برنج شاکری در غرفه باسلام
سلام ،سپاسگزارم ،که محبت کردید نظرتان را ثبت نمودید برنج در زمان تبدیل کاملا الک میشه ، وبرنج هاشمی نسبت به برنج های دیگر بخاطر امیلوز مناسبی که دارد خوش عطر وطعم وپخت هست ، ولی اگر بخواهیم بویش کاملا احساس بشه باید کشت دوم باشد ،که تو لید برنج سالم که بدون استفا ده از سموم شیمیایی کشت دوم ،مشکل وهزینه ان بالاست ،اگر همین برنج را مجدا برنج سورتینگ بشه هزینه ان زیاد میشه و خرید ان در توان مصرف کننده نیست لذا اساس تولید برایمان سلامت برنج است و به همان غربال کارخانه اکتفا میکنیم ،و احساس کردید که برنج مورد پسند نبود با کمال میل انرا پذیرا هستیم راضی بودن شما برایمان مهمه خدا خیرتان بده ، انشاالله که همیشه سالم وتندرست باشید
امروز یک بسته برایتان میفرستم نظرتان را از نظر عطر وطعم وپخت اعلام کنید از نظر شکسته شدن برنج کامل عوامل مختلف دخیل هستند یکی نحوه حمل وضربهای که به ان وارد میشه ، گرما وسرما بعد از تبدیل ،فشاری که در اثر وکیوم به ان وارد میشه ، از نظر بو نسبت به برنج زمان وهم ردیف خود سنجیده میشه در زمان برداشت تابستان در کشت اول ،بین برنج هاشمی و طارم وکشوری وفجر وشیرودی ،برنج طا و وهاشمی در راس هستند ولی در درزمان کشت دوم برنج هاشمی وطارم خیلی عطر بیشتر ونمیشه دوتا را مقایسه کرد وبرنج هاشمی وامرالهی کشت دوم غیر ارگانیک هست کیلویی ۱۰۰ وعالی از نظر بو عطر وطعم ،ولی همین ارگانیک کیلویی ۲۵۰ است در تولید ما اصل بر محور سلامت وکشت دوم داریم که برداشت ما یک چها رم
برنج هاشمی غیر ارگانیک لذا تولید ان هزینه بره باز هم سپاسگزارم از توجه شما